Γιατί να αγοράσω αφυγραντήρα Primo;

A02
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

H Primo με την εμπειρία των 42 χρόνων της έχει καταφέρει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών και παράλληλα να θεωρείται το πιο αξιόπιστο brand “value for money” . Με στόχο την παροχή εξειδικευμένων και ποιοτικών προϊόντων και χαρακτηριστικών προκειμένου να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία που θα βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητας σας , σας παρουσιάζουμε μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα των αφυγραντήρων Primo.

 • Ψηφιακή επιλογή επιπέδου σχετικής υγρασίας και επιλογή ταχύτητας ανεμιστήρα

  «Έξυπνος» υγροστάτης με ρύθμιση επιπέδου σχετικής υγρασίας ανά 5% ανά βήμα μεταξύ των επιπέδων 30-80% RH και επιλογή υψηλής ή χαμηλής ταχύτητας ανεμιστήρα για να ρυθμίζετε απόλυτα τη λειτουργία της συσκευής ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου σας.

 • Λειτουργία στεγνώματος ρούχων

Η λειτουργία αυτή θα σας βοηθήσει να στεγνώσετε τα ρούχα σας άφοβα το χειμώνα αλλά και όλες τις εποχές του χρόνου, χωρίς να τα εκθέτετε στη μολυσμένη εξωτερική ατμόσφαιρα και κυρίως χωρίς να δημιουργήσετε εστίες υγρασίας στο χώρο σας.

 • Λειτουργία καθαρισμού αέρα

Τα επιπλέον φίλτρα αέρα (φίλτρο ενεργού άνθρακα ή φίλτρο διπλής δράσης) που διαθέτουν οι αφυγραντήρες Primo,  φιλτράρουν τον αέρα του χώρου σας καθαρίζοντάς τον από βλαβερά αέρια και δρουν κατά των οσμών και της κατακράτησης βλαβερών ουσιών, προσφέροντάς σας ένα υγιεινό περιβάλλον και πιο καθαρό αέρα για να αναπνέετε.

 • Εξοικονόμηση ενέργειας

Εκτός από τα χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης, ο αφυγραντήρας σας σταματά τη λειτουργία του συμπιεστή του όταν επιτευχθεί το επίπεδο υγρασίας του προγράμματος που έχετε επιλέξει, εξοικονομώντας ενέργεια.


 • Χρονοδιακόπτης έως & 24 ώρες

Με τη λειτουργία μεταχρονολογημένης έναρξης ή λήξης, προγραμματίζετε για πόσο χρόνο θέλετε να λειτουργεί ο αφυγραντήρας σας (όταν είναι σε κατάσταση λειτουργίας) ή μετά από πόσο χρόνο θέλετε να ξεκινήσει τη λειτουργία του (όταν είναι σε κατάσταση αναμονής) – με αυτό τον τρόπο έχετε τον απόλυτο έλεγχο της λειτουργίας του αφυγραντήρα σας, εξοικονομώντας ενέργεια.

 • Χρωματική ένδειξη σχετικής υγρασίας

Λειτουργία ενσωματωμένου έξυπνου φωτισμού τριών χρωμάτων που σας επιτρέπει να βλέπετε γρήγορα και από μακριά αν η σχετική υγρασία του χώρου σας είναι χαμηλή ή υψηλή ή βρίσκεται σε κανονικά επίπεδα, λειτουργώντας επίσης και ως βοηθός στο σωστό προγραμματισμό της συσκευής σας.

 • Αθόρυβη λειτουργία

Ο χαμηλός θόρυβος είναι σημαντικό χαρακτηριστικό, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία με επίπεδα θορύβου που ξεκινούν από 36dB.


 • Κάδος συλλογής με μεγάλη χωρητικότητα έως 6.5L

Η μεγάλη χωρητικότητα βοηθά στο να μη χρειάζεται να αδειάζετε συνεχώς τον κάδο συλλογής από το δημιουργούμενο νερό, ειδικά στις περιπτώσεις χώρων με υψηλά επίπεδα σχετικής υγρασίας.


 • Λειτουργία  αυτόματης επανεκκίνησης και συνεχούς αποστράγγισης – ιδανικές για χώρους με αυξημένα επίπεδα υγρασίας

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ο αφυγραντήρας σας θα επανέλθει στην προγραμματισμένη λειτουργία του αμέσως μετά την επαναφορά του ρεύματος και διαθέτει ειδικό σωλήνα ώστε να σας παρέχει τη δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης που σημαίνει λειτουργία αφύγρανσης χωρίς διαλείμματα για το άδειασμα του κάδου.

 • Σεβασμός προς το περιβάλλον

Λειτουργία με ψυκτικό μέσο R290, το οποίο είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στο στρώμα του όζοντος και συμβάλει στην προστασία από το φαινόμενο του θερμοκηπίου.


 • Έχουν 5 χρόνια εγγύηση

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email